Profilprodukter funkar året om!

Profilprodukter är ett utmärkt sätt att bygga varumärke på och en av dess största fördelar och styrkor är att det finns produkter som går att anpassa efter årets alla årstider! En profilprodukt som är anpassad och passar perfekt just för en specifik årstid lämnar ett extra starkt intryck och kommer direkt till användning!

Planera era inköp av profilprodukter och lägg upp en plan för vilka produkter ni bör införskaffa och dela ut under respektive årstid. I januari-mars då det är kallt och mörkt funkar isskrapor, mössor, termosmuggar och reflexer till exempel perfekt. Inhandla dessa produkter och dela ut vid passande tillfällen och ni vet att ni kommer ha tacksamma kunder och anställda som sprider ert varumärke direkt!
profilprodukter
I april-juli är det bra att rusta upp inför sommarmånaderna med profilprodukter så som till exempel t-shirts med tryck och enkla giveaways så som kapsylöppnare, sportflaskor, kepsar och tygpåsar. Perfekta att dela ut i stora upplagor till lera kunder och anställda. Dela ut en hel goodiebag med nyttiga produkter för att garantera att flera produkter kommer till användning och sprider ert varumärke. Även Sportkläder, hoodies och lättare jackor är produkter som normalt införskaffas nu för att ha redo inför och under sommaren.

I augusti-oktober är det dags att börja tänka på kallare tider, jackor och tjocktröjor bör beställas in och även en order med mössor kan vara bra att ha, både till anställda och som giveaway. Det är också hög tid att beställa in årets julgåvor till kunder och anställda. En superprodukt som bara blir mer och mer populär är Gåvokorten där mottagaren själv väljer sin julklapp i ett stort sortiment. Ofta kommer det även med en exklusiv förgåva med kortet så att man även får en present direkt på plats.